DE GEHEIMEN VAN DE PIEPERT

Zondag 21 juni heb mijn boek gepresenteerd;  ‘De geheimen van de Piepert’. Het is geen gewoon fotoboek. Ik neem je mee naar een heel bijzonder natuurgebied met steile hellingen, een klein beekje in het dal en een bos, waar ik een zoektocht ben begonnen naar allerlei vreemde en bijzondere onderwerpen.

Aan de hand van foto’s beschrijf ik dit kleine natuurgebied in Zuid-Limburg. Je zult verrast zijn hoeveel verhalen ik ben tegengekomen, hoeveel geheimen ik heb gevonden en gefotografeerd. In het water, onder de grond, tussen struiken en planten. Een ontmoeting met de 96-jarige Therese, een parkiet, vier meisjes… en veel meer!

Heel toevallig, en dan weer doelbewust gezocht, maar het mooie is dat het vinden hier voor het oprapen ligt. In persoonlijke verhalen beschrijf ik letterlijk de zoektocht, en daarmee ook een zoektocht naar mijzelf als kind. Je zou kunnen zeggen dat het een tijdlijn is geworden van 80 miljoen jaar terug tot de toekomst.

Boekpresentatie: 9 augustus 2020

Zondag 9 augustus 2020 om 15.00 uur  is de opening van mijn expositie ; Geheimen van de Piepert in Museum Valkenburg in Valkenburg aan de Geul. De expositie is te zien tot en met 6 september.

Boek bestellen?

Je kunt ‘De geheimen van de Piepert’ bestellen voor € 29.95 exclusief verzendkosten. Interesse? Stuur mij een e-mail.

Het boek is ook te verkrijgen bij boekhandel Van der Velden -Van Dam in Heerlen, en de Tribune in Maastricht.

fotoboek geheimen van de piepert