GEHEIMEN VAN DE PIEPERT

De geheimen van de Piepert is geen gewoon fotoboek. Ik neem je mee naar een heel bijzonder natuurgebied met steile hellingen, een klein beekje in het dal en een bos, waar ik een zoektocht ben begonnen naar allerlei vreemde en bijzondere onderwerpen.

Aan de hand van foto’s beschrijf ik dit kleine natuurgebied in Zuid-Limburg. Je zult verrast zijn hoeveel verhalen ik ben tegengekomen, hoeveel geheimen ik heb gevonden en gefotografeerd. In het water, onder de grond, tussen struiken en planten. Een ontmoeting met de 96-jarige Therese, een parkiet, vier meisjes… en veel meer!

Heel toevallig, en dan weer doelbewust gezocht, maar het mooie is dat het vinden hier voor het oprapen ligt. In persoonlijke verhalen beschrijf ik letterlijk de zoektocht, en daarmee ook een zoektocht naar mijzelf als kind. Je zou kunnen zeggen dat het een tijdlijn is geworden van 80 miljoen jaar terug tot de toekomst.

Boek bestellen?

Je kunt De geheimen van de Piepert bestellen voor € 29.95 exclusief verzendkosten. Interesse? Stuur mij een e-mail.
Het boek is ook te verkrijgen bij boekhandel Van der Velden -Van Dam in Heerlen,  de Tribune in Maastricht en bij Kloosterboekwinkel Wittem.

Recensies

6-9-2020 En bij het lezen bleek het cadeau een geschenk te zijn. Wat een mooi boek! Maar jouw boek geeft aan dat magische toch nog weer een extra dimensie. De manier waarop je doodgewone dingen beschrijft die, door de ogen van dat jonge meisje, voor de lezer buitengewoon worden.

En de foto’s waarin je plaatjes vastlegt die wij als gewone stervelingen misschien wel zien, maar toch vaak overheen kijken.Door jouw boek ben ik opnieuw naar de Piepert gaan kijken en ontdek weer nieuwe dingen. Rob van Everdingen

23-8-2020 Hoi Annemieke, ik heb het boek over de Piepert met mijn verjaardag gekregen en ik wil je zeggen dat ik er helemaal weg van ben. Uiteraard van de foto’s, maar ook van de taal, de verhalen, de hele uitgave. En grappig dat ik de fiets in de boom zag van onze zoon Bart. Mooie foto, het verhaal klopte niet helemaal, maar zo gaat dat met verhalen soms. Complimenten! Erg verrassend! Groeten van Marjon van Sambeek

09-8-2020 Dit fotoboek staat er voor altijd. Chapeau! Hub Pisters.